Respect! Jucătorii Barcelonei și-au oferit femeile ofrandă celor de la Liverpool

Chiar dacă din punct de vedere fotbalistic au eșuat lamentabil aseară, jucătorii Barcelonei demonstrează că sunt totuși oameni demni. Deși bătuți cu 4-0 și eliminați din Champions League, catalanii au avut azi tăria de caracter de a-și oferi prietenele și soțiile ofrandă celor de la Liverpool.

”Trebuie să le arătăm respect celor dela Liverpool și cred că ăsta e cel mai bun mod de a o face. E o ofrandă pe care o aducem în primul rând Anfield-ului, acest stadion unde uneori ești practic condamnat încă înainte de a începe meciul. Pentru că asta am simțit aseară, că e efectiv imposibil să obținem calificarea pe Anfield”, a declarat căpitanul Lionel Messi.

Chiar dacă este de aplaudat, trebuie totuși precizat că gestul celor de la Barcelona este inspirat de marea rivală, Real Madrid, care după eliminarea din Champions League l-a oferit ofrandă pe Sergio Ramos, pentru a fi exploatat sexual după bunul plac de cei de la Ajax Amsterdam. Ce-i drept, cu diferența că lui Sergio Ramos chiar îi place să fie exploatat sexual de alți bărbați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 mai 2019 13:36
Citește mai mult despre: Barcelona Liga Campionilor Liverpool

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult