Respect! Mike Tyson revine în ring pentru o cauză nobilă: să bată un influencer

Celebrul pugilist a recunoscut că a acceptat să se lupte cu influencerul Jake Paul după ce s-a uitat la fața lui și a admis, chiar și el, că „fața ăstuia cere pumni”. Meciul de box va fi transmis pe platforma de streaming Netflix, asta reprezentând o premieră, respectiv primul program negay de pe Netflix din ultimii 3 ani.

Dacă Mike Tyson nu are nevoie de nicio prezentare, despre Jake Paul se știe e un influencer care escrochează copii și că a participat de 10 meciuri de box și a câștigat 9 dintre ele. Singurul meci pierdut a fost în fața unui boxer real, Tommy Fury, fratele de care nu a auzit nimeni al lui Tyson Fury.

Cu toate acestea Jake Paul este favorit la casele de pariuri, având în vedere că este cu aproape 30 de ani mai tânăr decât Miike Tyson. „Aș vrea ca Mike să-și încheie cariera spărgându-i fața lu’ ăsta, iar dacă îl și mușcă de ureche o să fiu și mai fericit”, a declarat Cătălin E., care nici măcar nu e fan al boxului.

Veniturile obținute din vânzarea galei vor fi donate lui Mike Tyson, pentru gestul nobil de a-i căra pumni în cap lui Jake Paul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 martie 2024 13:45
Citește mai mult despre: box influencer tyson

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult