Nu și-a uitat oamenii de încredere! Gigi Becali l-a așteptat azi la poarta închisorii pe  băiatul care l-a ajutat să se ferească de păcatul onaniei, făcându-i lui Becali laba în pușcărie. Lăcrimând, Becali a strâns puternic mâna care l-a ajutat să rămână aproape de Dumnezeu.

becali_labar_eliberat_.jpg ”Fără el, n-aș fi putut merge acum cu capul sus la Muntele Athos. Recunosc, mi-a lipsit mult și o să-l angajez, să vină la mine la palat, să luptăm împreună împotriva Satanei și păcatului. Normă întreagă!”, a declarat Gigi Becali, în timp ce Mache, nepotul lui Becali, se uita urât la salvatorul lui Becali.

Modest, acesta le-a spus reporterilor că asta n-a fost totul între el și domnul Becali, ei ținând legătură din momentul eliberării lui Gigi și au avut chiar și o vizită conjugală între timp. Gigi Becali a insistat ca tânărul să-și preia atribuțiile imediat, acesta începându-și munca imediat, în limuzina cu care Becali venise să-l ia.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 12.05.2015 17:37 Sport

National Cinematografic