Revedere emoţionantă pentru Becali. A fost eliberat şi băiatul care îi făcea laba în puşcărie

Nu și-a uitat oamenii de încredere! Gigi Becali l-a așteptat azi la poarta închisorii pe băiatul care l-a ajutat să se ferească de păcatul onaniei, făcându-i lui Becali laba în pușcărie. Lăcrimând, Becali a strâns puternic mâna care l-a ajutat să rămână aproape de Dumnezeu.

”Fără el, n-aș fi putut merge acum cu capul sus la Muntele Athos. Recunosc, mi-a lipsit mult și o să-l angajez, să vină la mine la palat, să luptăm împreună împotriva Satanei și păcatului. Normă întreagă!”, a declarat Gigi Becali, în timp ce Mache, nepotul lui Becali, se uita urât la salvatorul lui Becali.

Modest, acesta le-a spus reporterilor că asta n-a fost totul între el și domnul Becali, ei ținând legătură din momentul eliberării lui Gigi și au avut chiar și o vizită conjugală între timp. Gigi Becali a insistat ca tânărul să-și preia atribuțiile imediat, acesta începându-și munca imediat, în limuzina cu care Becali venise să-l ia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
12 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult