Riscă să nu poată relua campionatul! CFR Cluj mai are în lot doar 6 arbitri, din care 2 de rezervă!

Criza fotbalului românesc pare că nu se mai termină, cele mai noi veşti proaste venind din tabăra clujenilor din Gruia. În insolvenţă şi cu probleme financiare severe, ei se confruntă în aceste zile şi cu o gravă criză de efectiv. Nemulţumiţi de evoluţiile din tur, şefii lui CFR au renunţat în această iarnă la serviciile a numeroşi arbitri, practic un întreg lot cu ecuson FIFA, astfel că echipa e pusă acum în pericolul de-a nu putea relua campionatul intern.

În prezent, lotul CFR-ului este decimat, numărând doar 6 arbitri cărora nu le-au fost reziliate contractele: 3 centrali, un tuşier şi alţi doi arbitri adiţionali, cu profil ofensiv, responsabili cu validarea golurilor inexistente. Astfel, în mai puţin de o lună, ceferiştii sunt nevoiţi să facă eforturi supraomeneşti şi extrafinanciare pentru a încropi un lot competitiv. Însă temerea suporterilor e că echipa nu va reuşi să alinieze nici măcar un prim 11, adică brigăzi complete de arbitri pentru primele 11 etape din primăvară.

Totuşi, oficialii clujeni rămân optimişti: „Suntem în tratative cu mai mulţi fluieraşi portughezi, brazilieni, dar şi africani. Chiar azi am înregimentat un gabonez şi doi zambieni de la Cupa Africii. Primul are un CV impresionant, a crescut la US O’Mbilia Nzami şi stăpâneşte perfect acordarea penalty-urilor în cercul de la centrul terenului. Am acontat şi o tânără speranţă, un sloven cu veleităţi defensive, capabil să-i arate unui coechipier de 8 ori cartonaşul galben într-un meci fără a-i da şi rosu. Aşa că nu vă temeţi: CFR nu moare, doar simulează!”, îi liniştesc şefii din Gruia pe cei 19 fani rămaşi lângă echipă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
30 ianuarie 2015 12:02
Citește mai mult despre: arbitru CFR Cluj insolventa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult