Român dat afară de la jiu-jitsu brazilian pentru că s-a dus neepilat la antrenamente

Marian Coltea acuză Federația Română de Jiujitsu Brazilian că l-a exclus în mod abuziv, pe motiv că ar fi venit neepilat la antrenamente. El spune că în momentul în care s-a înscris la acest sport nu a realizat ce înseamnă ”brazilian” și că n-a mai suportat să fie epilat inghinal cu ceară pentru a putea participa la cursuri.

”Ar trebui să aibă măcar un disclaimer, sau un text scris oricât de mărunt undeva, să precizeze clar că jiujitsu brazilian înseamnă să fii epilat complet și că dacă vii neepilat riști să te bărbierească Sensei cu katana pe uscat la testicule”, se plânge Marian.

El spune că întâmplător fusese epilat la primul curs, pentru că avusese o operație de coborâre a unui coi, cu care se născuse în abdomen. Al doilea curs, însă, a fost un coșmar: ”M-am dus la spital să-i rog să-mi bage coiul înapoi, că mă durea prea rău”, declară mâhnit Marian.

Românul declară că majoritatea colegilor de la curs erau nu doar epilați, ci și machiați, cu unghiile făcute, gene false și îl pipăiau la dușuri. ”Nu știu ce kkt de jiujitsu făceau ei, că toate pozițiile erau de la capră la turnul Eiffel. În loc să mă învețe scheme de autoapărare se bulăneau prin vestiar”, acuză Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 aprilie 2024 15:05
Citește mai mult despre: epilat jiujitsu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult