Români întorși de la granița cu Grecia pentru că susțineau că FCSB e Steaua!

Noi dificultăți la intrarea în Grecia. Românii care doresc să-și petreacă vacanța la greci au constatat pe propria lor piele ce înseamnă să fii fanul unei echipe jalnice precum FCSB. Ei au fost întorși din drum după ce vameșii greci i-ar fi auzit susținând că FCSB ar fi Steaua.

”Ohi, ohi. Steaua și FCSB sunt două lucruri diferite. Nu mă interesează, dacă ai vaccin, test PCR, sau ești vindecat de Covid. Poți să ai PLF, PDF, ce vrei tu, dar dacă n-ai bunul simț să recunoști că FCSB e Fotbal Club Sportiv Becali și nu Steaua, n-ai ce căută în Grecia ”, explică șeful poliției de frontieră din Promachonas.

”Nu e un caz singular. Turiștii fecesebiști care au încercat să intre pe la Ormenio au fost întorși din drum și acolo. La Makaza-Nimfea nu lasă să treacă turiștii români născuți în zodia pești, dar nici pe cei care nu au certificatul de vaccinare tradus în greaca veche, deci mare atenție cu dosarul de intrare în Grecia”, explică avocatul Decebal Popescu.

Grecia e țara în care s-a născut logica, deci e o atitudinea jignitoare să pretinzi că FCSB e Steaua. Noi nu dorim astfel de turiști, ei pot merge la Vadu, la cocălăreală”, a transmis ambasadorul Greciei la București, Kalamarios Psarifagis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 iunie 2021 16:58
Citește mai mult despre: FCSB Grecia Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult