Euforia victoriei de aseară, când România a bătut Cehia în sferturile Fed Cup, a trecut extrem de rapid. Încă din prima oră de după partidă a devenit evident că cehii sunt mai câștigați decât românii: în timp ce ei și-au înecat amarul cu bere cehească, noi am sărbătorit victoria cu bere românească.

cehia_romania_bucurie_fed_cup.jpg ”Pentru că fetele noastre le-au bătut pe ale lor, fanii români ar trebui să fie ăia mai fericiți, ei ar trebui să se înfrupte cu șampania. Doar că e imposibil să fie mai fericit ăia care beau bere românescă decât cei care beau bere cehească. E o diferență imensă între berile lor și berile noastre. Deci la finalul serii, tot cehii au câștigat, nu românii.”

Dimineața, la fel, tot cehii erau mai câștigați, că pe ei nu-i durea capul de la berea băută peste noapte. Până și Emil Boc, cel care s-a comportat ca un lider de galerie pe perioada partidelor din Cehia, s-a plâns de dimineață de dureri de cap. ”Și nu e la a bătutul în tobă, ci de la berea adusă de acasă și consumată la finalul partidei”, s-a plâns edilul Clujului.

Scris de Calin | Monday, 11.02.2019 14:54 Sport

National Cinematografic