Selecționerul Cosmin Contra crede că a găsit cel mai bun sistem tactic pentru meciul cu Spania: 0-0-0, respectiv neprezentare. ”M-am uitat pe lotul României, m-am uitat pe lotul Spaniei, apoi m-am mai uitat o dată pe lotul nostru și mi-am dat seama că fără cinci nu scăpăm. În condițiile astea ieșim mai bine la golaveraj dacă nu ne prezentăm. Suntem totuși România, nu Ungaria sau Serbia”, a spus Contra.

cosmin_contra_selectioner.jpg Selecționerul spune că prin neprezentarea la meciul cu Spania ne cresc și șansele pentru partida cu Malta de duminică. ”Cum maltezii joacă mâine seară în Norvegia, cu siguranță vor fi obosiți pentru meciul de duminică, în timp ce noi vom fi odihniți. Așa că putem spera la mai mult decât un egal cu Malta, ne putem gândi chiar și la victorie”, spune Cosmin Contra.

Vestea a fost primită cu optimism de jucătorii din lotul Naționalei. ”Chiar îmi făceam griji că voi fi titular cu Spania și voi trăi din teren o umilință istorică pentru România”, a spus, sub protecția anonimatului, un tricolor. ”E mult mai bine ca la ora partidei să stăm relaxați în hotel și să ne uităm la meciul Maltei, că e fix la aceeași oră.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 04.09.2019 15:24 Sport

National Cinematografic