România a depus cerere de finanțare ca să-l ia pe Ronaldo la Națională prin PNRR

Planuri ambițioase anunțate de Guvernul României. Delegația noastră a prezentat un plan de business prin care vrea să atragă niște fonduri PNRR cu care să-l cumpere pe Cristiano Rolando, să-l naturalizeze și apoi să-l trimită pe teren în primul 11 al naționalei de fotbal.

Oficialii români spun că chiar și la vârsta asta, Ronaldo va fi o investiție destul de bună, pentru că mai poate să joace destul de mulți ani: ”Chiar și la 50 de ani Ronaldo va fi mai bun decât orice tricolor de 25-30 de ani, adică în formă maximă. Ați văzut și dumneavoastră ce căzături avem la lot. Ce să faci cu grasul ăla de Alibec? Ăla moare de infarct dacă e stricat liftul la FRF și trebuie să urce pe scări”, susține Răzvan Burleanu.

Românii vor să profite de situația în care se află jucătorul portughez: ”Probabil o să-l dea afară de la Manchester și atunci îl abordăm noi discret, sau o trimitem pe Prodanca pe post de impresar, că aia când negociază face presiune, nu se joacă, îți intră cearceaful în cur”, spune o sursă din FRF.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 noiembrie 2022 16:46
Citește mai mult despre: Ronaldo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult