Veste zguduitoare pentru românii deveniți brusc iubitori de tenis, după ce cunoscutul tenisman Victor Ponta a decis, într-un nou act de onestitate fără precedent, să renunțe la titlul de numărul 3 în clasamentul feminin mondial. Gestul lui Ponta vine după ce, în urmă cu puțin timp, a renunțat la titlurile de doctor, astronaut, pompier și pilot de avion.rtv_ponta_halep.jpg

"Am decis să renunț la titlul de numărul 3 WTA, după ce am aflat că W vine de la Women, adică femei, în engleză, limbă pe care, conform CV-ului, o stăpânesc la perfecție, împreună cu chineza, finlandeza și swahili. Cum să fiu eu în clasamentul WTA, m-aș fi simțit stingher ca singurul bărbat între tâtea femei. Inițial m-am gândit să-l bag pe premierul Victor Ponta pe locul 2 și pe avocatul Victor Ponta pe locul 1, dar am zis că e mai simplu să trec direct în clasamentul ATP", a declarat acesta.

Victor Ponta nu a trecut cu vederea gestul lui Victor Ponta, și a postat un mesaj emoționant pe Facebook: "Felicitări, Victor Ponta!".

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Friday, 16.01.2015 15:45 Sport

National Cinematografic