România a ratat calificarea la Campionatul Mondial de Patriotism

Veşti proaste pentru România după ce selecţionata noastră a ratat, pentru a doua oară, calificarea la Campionatul Mondial de Patriotism. Federaţia a anunţat deja măsuri drastice, luându-se în calcul inclusiv aducerea unui antrenor străin.

Principalele cauze, spun microbiştii, sunt legate de faptul că românii au avut mulţi jucători accidentaţi la cap, cum ar fi Vadim Tudor sau Gigi Becali. Acesta din urmă, deşi o mare speranţă, a jucat prea individualist necolaborând deloc cu colegii. “Din păcate patrioţii din Generaţia de Aur s-au retras sau au murit şi nu a mai venit nimic din urmă. O să mai treacă zeci de ani până o să avem, din nou, un patriot ca Funar, jucător complet, care încânta publicul cu execuţiile sale. Un astfel de performer se naşte odată la 100 de ani”, a spus Decebal Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Patriotism.

O soluţie luată în calcul de oficialii federaţiei este naturalizarea de patrioţi străini. “S-a mai încercat odată, cu patrioţi din Moldova, şi am avut succes. Cine poate să-i uite pe Doina şi Ion Aldea Teodorovici sau pe Grigore Vieru, acest Dobrin al patrioţilor români?”, a comentat preşedintele FRP. “Din păcate patrioţii noştri pleacă din ţară la echipe mai bune, unde au condiţii şi salarii pe măsură. Aşa nu putem face performanţă, cu un campionat intern slab, în care nu sunt promovaţi juniorii şi sunt aduşi patrioţi mercenari de mâna a doua din Portugalia, care vin doar pentru bani”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 mai 2012 04:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult