România nu l-a trimis nici anul acesta pe Marcu la proba de tir cu arcul

Cu toţii îl ştim şi îl admirăm, dar nici anul acesta nu-l vom vedea purtând cu mândrie culorile României pe terenul de tras cu arcul! Marcu nu va face parte din lotul olimpic de tir cu arcul de la Tokyo, a anunţat Comitetul Olimpic Român.

Marcu nu a participat nici anul trecut la Balcaniada de tir cu arcul, nici în 2019 la Europene, existând speculaţii că acesta ar fi fost „trecut pe lista neagră” din cauza unui conflict mai vechi cu o persoană sus-pusă din lumea sportului.

„Mi se pare nedrept. Da, domnule, a fost un accident, tirul cu arcul e un sport periculos iar ghinionistul se aplecase să-şi lege şireturile la un metru de ţintă. Dar pentru o singură săgeată prost plasată să-l transformi într-un paria pe cel mai talentat sportiv român, asta e inuman. Ştiţi ce am auzit? Am auzit că Marcu trebuie acum să muncească pe şantier, cu vărul lui, Anton, la turnat beton, doar ca să supravieţuiască”, spune Geani Grigore, comentator sportiv.

„Toată lumea îl ştie pe Marcu. Când spui ‘tir cu arcul’ în ţara noastră, spui Marcu. Străinii, când aud că eşti român, exclamă ‘Hagi! Nadia! Marcu!’ – şi totuşi, deşi Marcu e în floarea vârstei, trimitem în Japonia pe cineva care n-a nimerit ceva cu arcu’ în viaţa lui”, se plânge un alt român care îl cunoaşte pe Marcu.

Atât binecunoscutul Marcu, cât şi reprezentanţii COSR au refuzat să ofere vreun comentariu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
23 iulie 2021 16:06
Citește mai mult despre: arc Marcu olimpiada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult