România nu va trimite patinatori la Soci! Întreg lotul s-a accidentat căzând pe gheaţă în Bucureşti

Dezastru în patinajul românesc! Niciun român nu îşi va putea etala talentul pe gheaţă la Olimpiada de iarnă de anul acesta, a anunţat cu întristare Comitetul Olimpic Român. Conform comunicatului, în ultimele 3 zile întreg lotul de patinatori a alunecat pe gheaţă pe trotuarele din Bucureşti, alegându-se cu diferite entorse şi fracturi.

“Sunt patinatori români, nu sunt obişnuiţi cu umblatul pe gheaţă”, a declarat Decebal Popescu, frenolog şi maseur al lotului olimpic. “E vina autorităţilor că nu au presărat cu nisip la ieşirea din patinoar! S-a făcut un polei teribil şi campionii noştri s-au prăvălit care cum a nimerit, unii în nas, alţii drept în fund. A fost un adevărat măcel. Cei mai mulţi dintre ei sunt şi acum la spital, bandajaţi până în gât.”

Potrivit Comitetului, nu este prima dată când participarea ţării noastre la o olimpiadă este umbrită de incidente neplăcute. “În 1992, la Barcelona, mai mulţi înotători români au fost salvaţi în ultima clipă de la înec de personalul medical, după ce au ajuns din greşeală în capătul adânc al bazinului”, povesteşte Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
30 ianuarie 2014 14:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult