Românii care nu fac parte din lotul olimpic, șanse mult mai mari să se întoarcă cu medalii de la Rio

Delegația României de la Olimpiada de la Rio nu are șanse să facă prea mare brânză dar asta nu înseamnă că noi, ca țară, nu ne putem întoarce cu câteva medalii de-acolo. Românii care nu sunt în lotul olimpic, și nu sunt astfel blocați în proceduri sportive, ar putea aduce mult mai multe medalii acasă. 

„Avantajul românilor nesportivi este că se integrează foarte bine în peisajul general din Brazilia, atât ca culoare de piele cât și ca preferință de trening. În plus, dacă-s și un pic moldoveni sunt perfecți, că limba vorbită aici pare un dialect de moldovenească dus la extrem”, explică un expert în aur și fer care a ajuns astăzi la Rio.

Românii care nu fac parte din lotul olimpic au și alte avantaje. În primul rând nu stau în satul olimpic și nici pe stadioane, deci nu există pericolul să moară dacă se dărâmă ceva. Apoi nu sunt verificați de comisia anti-doping, ceea ce înseamnă că pot fugi de poliție mai mult decât orice maratonist kenyan dacă iau steroizii care trebuie și dacă sunt suficient de bine motivați de sirene. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 august 2016 07:31
Citește mai mult despre: medalii Olimpiadă Rio

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult