Românii, fericiți după ce CSM București a câștigat finala CL la handbal: Unele fete arată chiar bine

Deși fani ai handbalului de mici, majoritatea românilor care s-au uitat aseară la finala Champions League n-au înțeles mare lucru din ea. În afară de faptul că se joacă cu mâna și că mingea trebuie băgată în poarta adversă, mulți nu știau nici o altă regulă de joc a handbalului, așa că mai mult s-au uitat la cum arată fetele decât la meci.

”Nu aveam nu știu ce așteptări, dar chiar am avut ce vedea”, exultă un fan bucureștean. ”Și nu doar unele din fetele de la CSM București, care am înțeles că au și câștigat partida, ci și o parte din unguroaice arătau bine. Bine, am văzut că era plin de sportive scandinave, și la echipa bucureșteană, și la ele, probabil a contat și asta.”

Mulți români au fost atât de încântați de ce-au văzut încât nu exclud să meargă să vadă fetele și la sală. ”În seara în care ies de regulă cu băieții la bere aș putea la fel de bine să merg la un meci de handbal”, spune un fan de mic al handbalului. ”Iar dacă fac și câteva transferuri bune, o Bianca Drăgușanu sau o Daniela Crudu, mă câștigă ca suporter pe viață.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 mai 2016 08:31
Citește mai mult despre: finala hanbal Liga Campionilor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult