Autoritățile au amenințat mai mult sau mai puțin voalat cu deschiderea sălilor de fitness din 15 iunie, ceea ce ne va pune pe mulți în situația de a merge la sală. Singura șansă ar fi un val doi de Covid, dar speranțele sunt minime.

ionut_sportiv_sala.jpg

„Dom'le, eu voiam să mă apuc de sport de la începutul anului, dar am fost un pic răgușit și am amânat cu două luni. Apoi a trebuit să plec într-o delegație la Ploiești, și am mai amânat o lună și a venit pandemia. Dar acum, sigur, după 15 când se deschid astea, o să fiu primul la aparate”, a declarat Marcel Constantin, un tânăr care anul acesta a promis că se apucă și chiar se ține de sală.

Alți români așteaptă cu entuziasm deschiderea sălilor de fitness. „N-aveți idee ce înseamnă să facă zumba și kangoo jumps pe parchetul din sufragerie. Pe bune, preferam vremurile când dădea vecinul cu bormașina, măcar nu era și cu muzică de bumți-bumți”, a precizat un bărbat a cărui soție merge de obicei la sală. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 11.06.2020 10:15 Sport

National Cinematografic