Românii sportivi îşi reiau activitatea. Miros greu de drob şi stufat în sălile de zumba!

Uşor-uşor, cu maşina sau cu taxiul, românii pasionaţi de fitness s-au întors în sălile de zumba şi kangoo jumps, după un Paşte extrem de prolific în aportul de proteine. Accesul unora a fost însă îngreunat de mirosul puternic de drob, usturoi şi stufat de miel.

Instructorii spun că aşa e mereu după sărbătorile mari: „Chiar şi iarna, după Crăciun, facem exerciţiile cu geamurile deschise, că nu se poate sta de mirosul de cârnaţi”, spune Decebal Popescu, instructor de fitness.

„În primele zile de după Paşte fetele fac exerciţiile cu o bucată de pască în mână, unele mai ciocnesc ouă şi le mănâncă în sală, ca să nu le scadă glicemia”, a mai spus Decebal Popescu.

Ca în fiecare an după perioade de dezmăţ caloric, apar şi accidentele: o româncă înscrisă la kangoo jumps a suferit o contuzie după ce i s-a lovit burta de podea în urma unei sărituri mai îndrăzneţe, iar o sală de sport din Bucureşti a fost avariată după ce o sportivă a alunecat şi a rupt parchetul cu fundul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult