Românii vor primi două zile libere, ca să serbeze retrogradarea lui Dinamo

Veşti bune pentru absolut toţi românii! Absolut toţi românii vor primi două zile libere de la stat pentru a putea serba retrogradarea lui Dinamo în mod corespunzător, cu mici, cârnaţi, tiribombe, artificii, lăutari, salve de tun, paradă, baie în mare, slujbe religioase, ospeţe, orgii, festivaluri, concursuri de Miss, excursii cu clasa şi alte manifestări de bucurie sinceră, pură, autentică.

„Azi dimineaţă a trecut de Parlament, fiind votată în unanimitate totală, legea prin care se dă o zi liberă de Ziua Retrogradării lui Dinamo. Ulterior, CCR a decis că o zi nu e de ajuns, aşa că s-a mai ţinut un vot pe la prânz şi acum e definitiv: 2 zile libere!”, explică Gigel Costel, iniţiatorul petiţiei care a strâns peste 40 de milioane de semnături într-o singură noapte.

„Eu nu mă pricep la fotbal, habar n-am ce-i cu Dinamo ăsta şi nu sunt sigur că înţeleg ce-i aia a retrograda, dar să fiu al naibii dacă nu sună bine! Plus că facem pod între 1 Iunie şi weekend”, spune Maricica, cetăţean preocupat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 mai 2022 13:10
Citește mai mult despre: Dinamo retrogradare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult