Românul Toke Zoltan, portarul Naționalei de hochei, bănuit că are nume de ungur

Scandalul din hocheiul românesc scoate la iveală lucruri halucinante. În primul și primul rând, faptul că există hochei în România, lucru despre care 90% din populația țării habar n-avea până acum o săptămână. Această dezvăluire a luat prin surprindere practic o țară întreagă.

Iar acum a apărut o nouă dezvăluire de proporții colosale: se pare că românul Toke Zoltan, nimeni altul decât portarul Naționalei noastre de hochei, ar avea nume de ungur. Desigur, informația este greu de crezut și nimeni nu a prezentat deocamdată dovezi în acest sens, dar dacă se dovedește că românul Toke Zoltan este ungur, atunci într-adevăr am avea de-a face cu o dezvăluire colosală.

Chiar dacă unii inconștienți susțin că n-ar fi absolut nicio problemă dacă se confirmă că românul Toke Zoltan este ungur, părerea lor nu trebuie luată în seamă de către nimeni. Pentru binele spiritual al poporului român, este absolut vital ca românul Toke Zoltan să fie român, iar zvonul c-ar putea fi ungur ar fi bine să dispară pentru totdeauna.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 mai 2022 14:28
Citește mai mult despre: hochei ungur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult