Ronaldo a refuzat să facă schimb de tricouri din cauză că toate îi veneau mici

La sfârșitul meciului Brazilia-România, Ronaldo a refuzat să facă schimb de tricouri, pe motiv că nu are cu cine. Atacantul brazilian a spus că în naționala noastră nu se găsește niciun jucător de talia lui, așa că orice tricou ar primi în schimb i-ar veni mic.

Ronaldo chiar le-a spus fotbaliștilor români că mai au de crescut până să se compare cu el. Specialiștii sunt de părere totuși că niciun jucător român nu-l va ajunge în timpul carierei, doarece e foarte greu să atingi suta de kilograme dacă mergi zilnic la antrenamente.

Ronaldo a precizat că singurul cu care ar fi făcut schimb de tricouri era Dănuț Lupu, un fotbalist gigantic, după părerea lui. Brazilianul s-ar fi bucurat ca Lupu să fie pe teren și din alt motiv. În felul ăsta, avea și el cu cine să joace o tablă la marginea terenului, cât ceilalți jucători își vedeau de pasele și de șuturile lor mediocre.

Se pare că Ronaldo a refuzat schimbul de tricouri și din cauză că a auzit că Torje vrea să facă din tricoul lui cearșaf de plajă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 iunie 2011 05:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult