Ronaldo continuă să joace fotbal profesionist, pe o insulă pustie

După show-biz şi politică, teoria conspiraţiei loveşte şi în lumea sportului. De o vreme se vehiculează ideea conform căreia Ronaldo şi-a înscenat propria retragere, în meciul cu România. Starul brazilian şi-a trimis sosia la meci special ca să-i pună în umbră pe tricolori, care prea erau adulaţi pe stadioanele lumii.

Adepţii teoriei conspiraţiei au, se pare, argumente solide. Lor li se pare evident că nu Ronaldo a fost în teren la meciul cu România, deoarece Ronaldo n-are păr pe cap şi nici nu aruncă copiii cu pietre după el de gras ce e. „E clar un fals destul de nereuşit!”, afirmă un contestatar anonim.

În realitate, Ronaldo ar continua să joace fotbal la cel mai înalt nivel, undeva pe o insulă pustie. Acolo, el formează o echipă de vis cu alte glorii care aparent s-au retras din activitate, precum Pele, Zubizarreta, Butragueno şi Ionuţ Luţu. Se pare că Gică Hagi s-ar fi autopropus selecţioner al acestei echipe, dar a fost refuzat, pe motiv că deocamdată el a simulat numai meseria de antrenor, nu şi retragerea din antrenorat.

Autor: Harald (a.k.a. Apatrid)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 iunie 2011 15:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult