Ronaldo, pedepsit groaznic! A fost trimis să joace două etape la FCSB

Cristiano Ronaldo nu a apărut foarte afectat de pedeapsa primită de club după ce a părăsit banca de rezerve înainte de terminarea unui meci. La valoarea lui o amendă de un milion de lire sterline sunt bani de semințe, își permite să plece în fiecare etapă înainte să se termine meciul și tot îi mai rămân bani.

În aceste condiții Machester United a decis să anuleze amenda și să-i dea o pedeapsă pe care s-o simtă la sânge. Astfel, Cristiano Ronaldo va fi împrumutat pentru două etape la FCSB, în coada clasamentului internațional al echipelor de club.

Discuțiile deja au fost încheiate iar Gigi Becali l-a prezentat pe Cristiano într-o conferință la palat. Latifundiarul a explicat că l-a ales pentru că are un nume creștin, iar consilierul său Alexandru Tudor l-a binecuvântat pe fotbalistul portughez, aruncând cu agheasmă peste el. Totodată, Becali i-a dat indicații lui Dică să-l folosească pe Ronaldo pe dreapta, că el dă banii, el face echipa, și poate antrenorul nu înțelege care e roul lui la club.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 octombrie 2022 12:51
Citește mai mult despre: FCSB Ronaldo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult