Ronaldo spune adio meciului de adio

Surpriză de proporții în lumea fotbalului: atacantul brazilian Ronaldo nu se mai retrage din activitatea sportivă în meciul împotriva României. “Il Fenomeno” nu e la prima tentativă de a se retrage din propriul meci de retragere, dar asta le întrece pe toate.

Iniţial, Ronaldo a invocat o accidentare la muşchii stomacali. Totuşi, când bucătarul lotului carioca a aruncat în sus o pizza mare cu salam picant, atacantul a sărit după ea ca un câine după frisbee, dându-se de gol ca n-are nici pe diavola la stomac.

Surse din anturajul jucătorului susţin că lui Ronaldo nu-i convine să se retragă în faţa celei mai puternice reprezentative din lumea a treia a fotbalului. Mai mult, lipsa din Naționala României a unor piese grele, precum Mihăiţă Pleşan sau George Florescu l-a făcut pe Ronaldo să refuze convocarea pentru meciul său de adio, invocând cumulul de cartonaşe galbene.

Deocamdată Ronaldo se antrenează cu naționala lui Săndoi,  pentru că acolo ai voie să iei în greutate sub pretextul că ești în creștere. În caz că se hotărăşte să se retragă în faţa unei echipe ca lumea, n-ar fi exclus să-l vedem miercuri evoluând sub tricolorul nostru.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 iunie 2011 16:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult