Ronaldo spune că a plecat mai devreme la vestiar ca să vadă Slobozia-Voluntari

Răsturnare radicală de situație în scandalul provocat de starul portughez Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a fost pus la zid după ce a refuzat să intre în teren și a plecat spre vestiare înainte de finalul partidei Manchester United – Tottenham Hotspur, dar acum a ieșit la iveală că avea toate motivele s-o facă.

Asta pentru că Ronaldo voia neapărat să vădă meciul din Cupa României dintre Unirea Slobozia și FC Voluntari, ceea ce face ca gestul lui de a pleca spre vestiare mai devreme să fie unul cât se poate de firesc. Imediat ce-a aflat informația, clubul Manchester United i-a anulat lui Ronaldo amenda record de 1 milion de lire sterline.

„Ar fi absurd să-l mai amendăm atât timp cât el a fost practic atras ca un magnet în vestiar de meciul dintre Unirea Slobozia și FC Voluntari. Manchester United avea oricum 2-0 la momentul respectiv, foarte bine că Ronaldo s-a dus să vadă meciul din Cupa României. E un profesionist adevărat și nu merită amendat pentru asta“, a spus un oficial al clubului englez.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 octombrie 2022 16:37
Citește mai mult despre: Ronaldo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult