Agresivii jurnaliști de la Charlie Hebdo nu se dezmint nici de această dată. În ultimul număr al revistei, aceștia au publicat o caricatură care o înfățișează pe soția președintelui Franței, Brigitte Macron după ce a furat trofeul Roland Garros de la Simona Halep și strigând „fiare vechi luăm”.

brigite macron .jpg

„După cum se vede foarte bine din fotografie, au transformat-o pe eleganta doamnă Brigitte într-o baborniță scofâlcită și bețivă și, mai mult, au făcut-o româncă și mai mult ca sigur s-au referit la o româncă din Moldova centrală, că acolo se practică sexul cu babe”, a explicat un reputat analist de caricaturi și comicării stabilit de 20 de ani la Bruxelles.

Este tot mai clar că atentatul de la Charlie Hebdo nu este o întâmplare. Cu câteva zile înainte de atentat, un alt caricaturist a pus o imagine cu Sarkozy în care l-a numit „pitic ghebos” și l-au înfățișat cu barbă. Cel mai probabil piticul ăla hoț de Sarkozy a tocmit câțiva negri să-i împuște pe ziariști și a dat vina pe musulmani. Că francezii nu știu de glumă, dacă ar avea simțul umorului ar insista zilnic pentru primirea României în Schengen.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Eftimie | Thursday, 14.06.2018 14:05 Sport

National Cinematografic