Ruşine, Charlie Hebdo! Au jignit-o grav pe prima doamnă a Franţei, făcând-o hoaţă şi româncă

Agresivii jurnaliști de la Charlie Hebdo nu se dezmint nici de această dată. În ultimul număr al revistei, aceștia au publicat o caricatură care o înfățișează pe soția președintelui Franței, Brigitte Macron după ce a furat trofeul Roland Garros de la Simona Halep și strigând „fiare vechi luăm”.

„După cum se vede foarte bine din fotografie, au transformat-o pe eleganta doamnă Brigitte într-o baborniță scofâlcită și bețivă și, mai mult, au făcut-o româncă și mai mult ca sigur s-au referit la o româncă din Moldova centrală, că acolo se practică sexul cu babe”, a explicat un reputat analist de caricaturi și comicării stabilit de 20 de ani la Bruxelles.

Este tot mai clar că atentatul de la Charlie Hebdo nu este o întâmplare. Cu câteva zile înainte de atentat, un alt caricaturist a pus o imagine cu Sarkozy în care l-a numit „pitic ghebos” și l-au înfățișat cu barbă. Cel mai probabil piticul ăla hoț de Sarkozy a tocmit câțiva negri să-i împuște pe ziariști și a dat vina pe musulmani. Că francezii nu știu de glumă, dacă ar avea simțul umorului ar insista zilnic pentru primirea României în Schengen.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 iunie 2018 14:05
Citește mai mult despre: brigitte macron Charlie Hebdo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult