S-a decis. Elon Musk și Mark Zuckerberg se vor bate pe plajă la Costinești

Încă doi cocalari au decis să se bată pe plaja de la Costinești. Mark Zuckerberg și Elon Musk au stabilit că locul înfruntării lor, după regulile MMA, va fi celebra stațiune românească, polul bombardierilor și al meltenilor. Unde altundeva să se bată cei mai bogați oagări ai planetei, dacă nu la Costinești?

În aceste momente se pun la punct ultimele detalii ale luptei, pentru că niciunul din cei doi miliardari cocalari nu vrea să fie mai prejos. Cel mai important aspect este dacă va fi permis să-și dea cu nisip în ochi, sau pur și simplu se vor rezuma la o păruială, ca două țațe penibile care mai mult se înjură pe internet decât să se bată.

Jandarmeria Română a anunțat că lupta celor doi titani ai penibilului se poate desfășura în condiții optime pe plaja din Costinești. ”Poate în timpul bătăii nu mai intră nimeni în valuri și avem și noi o zi fără înecați”, spun jandarmii. Ei i-au asigurat pe cei doi miliardari că dacă nu respectă regulile luptei vor intra peste ei și le vor da somn, indiferent că sunt bogați sau nu. ”Mă piș pe miliardele lui Zuck, aici eu sunt bossul și dacă mă supără îl fac în sânge, fmm de albinos”, a declarat Sandu G, șeful Jandarmeriei Constanța.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 august 2023 11:56
Citește mai mult despre: bătaie cocalari Costinești MMA musk plajă zuckerberg

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult