S-a inaugurat prima pârtie de schi cu margarină în loc de zăpadă

Parteneriat între Primăria Azuga și Delma, care au inaugurat împreună prima pârtie de schi acoperită în întregime cu margarină în loc de zăpadă. Schiorii pot acum să alunece la vale pe două franzele, sau pe o ciabatta, dacă preferă snowboardul. La final, toți schiorii pot să-și mănânce schiurile, dar trebuie să-și aducă gemul de acasă. E ferm interzisă intrarea cu sare, ca să nu se umezească pârtia.

Deja au fost câteva incidente pe pârtia numită sugestiv Kolesterol, pentru că niște săraci au băgat un colț de pâine prin gard ca să-l înmoaie în pârtie: ”Dacă se repetă, vom interveni cu bastoanele de schi, că ăștia ne mănâncă toată pârtia”, explică directorul.

Soluția pârtiei acoperite cu margarină a fost aleasă pentru că margarina e mai ieftină decât zăpada artificială și poate rezista chiar și vara, când devine și mai alunecoasă. Schiorii sunt avertizați că există unele porțiuni periculoase, cu cremă de brânză. Este total interzis accesul cu sănii sau cu pâine prăjită, care poate topi pârtia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 noiembrie 2021 08:15
Citește mai mult despre: azuga pârtie schi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult