Să anunțe cineva Liga 1 că nu mai sunt restricții, că stadioanele sunt tot goale

Se pare că știrea despre sfârșitul restricțiilor Covid nu a ajuns și la suporterii echipelor din Liga 1. Chiar dacă intrarea pe stadioane nu mai e restricționată în niciun fel, tribunele sunt mai goale decât la un concert al trupei Savoy. Situația e deosebit de gravă la Dinamo, care joacă aproape toate meciurile fără suporteri, deși nu a fost sancționată în niciun fel.

La Rapid doar maidanezii fac valuri mexicane, în timp ce la FCSB, o echipă nou înființată, la un meci nici măcar arbitrul central nu a venit, de plictiseală, mai ales că FCSB juca împotriva echipei FC Voluntari. La meciul Craiova-Sepsi au fost câte 8-9 suporteri de fiecare parte și au stat în aceeași peluză, ca să se poată scuipa mai bine și de asemenea ca să le fie mai cald, stând grupați ca niște pinguini cu fulare.

Întrebați de ce nu se duc la meciuri, suporterii bagă în continuare aceleași texte: ”Nu m-am vaccinat, că sunt alergic, și n-am certificat”, deși adevărul e că nimănui nu-i pasă de niște echipe care te fac să-ți fie jenă că ai ținut vreodată cu ele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 martie 2022 23:30
Citește mai mult despre: arbitru FCSB fotbal meci stadion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult