Sandu şi Dragomir, vedetele unui număr de magie prin care fac ca echipele de tradiţie să dispară

Mircea Sandu şi Mitică Dragomir spun că e păcat să nu scoată un ban cinstit de pe urma principalului lor talent, acela de a face ca echipele de tradiţie din fotbalul românesc să dispară ca prin minune. Cei doi pun ca cale un turneu internaţional, în care lumea le va putea urmări cu gura căscată numărul de magie.

„Avem deja două numere extrem de reuşite, unul cu Universitatea Craiova, unul cu Poli Timişoara. Modul în care am făcut ca aceste două echipe de tradiţie să dispară este uluitor, e un spectacol pe cinste, pentru care merită să dai un ban. Secretul nu vi-l pot spune, pentru că nu vrem să fim copiaţi de alţii”, a explicat Dumitru Dragomir.

În paralel, cei doi lucrează la un nou număr de magie, prin care vor să facă să dispară o altă echipă de tradiţie, Universitatea Cluj. „Numărul ăsta e puţin mai complicat, pentru că ar trebui să-l facem în trei, împreună cu Walter”, a recunoscut Mitică. „Chiar dacă ideea îi aparţine lui Walter, sper să aprecieze ajutorul pe care i-l dăm şi să ne dea voie să folosim acest număr de magie în spectacolele noastre.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 ianuarie 2013 15:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult