Sărut lesbi în proba de curling. Unde altundeva?

Două jucătoare suedeze de curling s-au sărutat în văzul lumii, pe teren, la Olimpiade de iarnă de la Vancouver. Sportivele se bucurau că tocmai învinseseră Canada, cu scorul de 7-6. În urma acestei victorii, Suedia a devenit campioană olimpică la curling feminin. (Nu sunt sigur dacă, în denumirea probei, asta e ordinea corectă a cuvintelor, unii sugerează că mai degrabă s-ar spune curfemininling, dar mă rog.)

Oricum, cert e că terenul de curling e locul ideal pentru a găzdui un sărut lesbi. Într-un fel, e ciudat că nu s-a întâmplat mai devreme. Nimeni nu a fost şocat de gestul suedezelor, spectatorii chiar au apreciat modul lor de a sărbători victoria.

„Ne pare rău că nu şi-au scos şi tricourile de bucurie, probabil se temeau că arbitrul o să le arate cartonaşul galben sau mai ştiu eu ce”, a declarat un suporter suedez.

Asta a fost cam singura reacţie pe care reporterii TimesNewRoman.ro au putut să o obţină după meci. Jucătoarele n-au vrut să dea niciun interviu, practic ne-au tratat cu fundul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 februarie 2010 15:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult