Satana vine la Dinamo

Dinamoviştii au avut mai tot timpul o atitudine sfidătoare faţă de divinitate. Mai întâi s-au spovedit şi i-au pupat mâna preotului homosexual de la Căldăruşani, după care s-au rugat alături de preotul homosexual de la Mitropolie. Pentru toate aceste fapte reprobabile, asupra dinamoviştilor se va abate în curând pedeapsa divină: Satana vine la Dinamo ca să pună stăpânire pe vestiar. Mai multe publicaţii susţin că următorul antrenor al lui Dinamo va fi Victor Piţurcă, cel alintat Satana de apropiaţi.

Marea dilema de acum a dinamoviştilor este dacă să se spovedească sau nu. În principiu, ei s-ar spovedi, sperând ca astfel să evite venirea Satanei, însă le e frică să se mai apropie de vreun preot, de frică să nu dea peste un alt homosexual (lucru foarte probabil, dealtfel).

Veştile proaste pentru dinamovişti nu se opresc aici. Din câte se pare, o comisie a Bisericii Ortodoxe Române a înaintat un raport către Patriarhul Daniel din care reiese că victoria lui Dinamo de la Liberec nu se încadreaza în categoria „miracol”, astfel că dinamoviştilor le va fi interzis să mai catalogheze acel meci drept „Miracolul de la Liberec”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 martie 2010 12:54
Citește mai mult despre: antrenor Dinamo Piturca Satana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult