După mai multe nopți nedormite, trei arbitri au cedat psihic și ieri i-au spart casa reputatului antrenor român. Se pare că arbitrii ucraineni erau terorizați de gândul că mai trece o etapă și iarăși vor fi acuzați că l-au furat pe nea Mircea.

mircea_lucescu_revoltat.jpg "Pur și simplu nu mai rezistam să auzim la nesfârșit că furăm echipa Shaktior. Lucescu ne anunța încă de la încălzire că am venit să-l furăm, deci nu este o surpriză că, indiferent de rezultat, la finalul meciului se dezlănțuia împotriva noastră. După un meci m-a acuzat de furt deși un alt arbitru condusese meciul lui. Așa că am decis să-i spargem casa, măcar acum are un motiv pentru a ne face hoți”, a declarat satisfăcut Vasili Glabulovski, arbitru de tușă.

Cei trei nu sunt singurii care au avut de pătimit. Recent, celebrul joc FIFA 2014 a trebuit să renunțe la campionatul Ucrainei, după ce Mircea Lucescu a acuzat în repetate rânduri Electronic Arts că dezavantajează pe față Shaktior-ul în dauna lui Dinamo Kiev. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Laurentiu | Tuesday, 16.09.2014 15:51 Sport

National Cinematografic