Scandal înainte de meciul cu Steaua: Zicu a fugit din cantonament ca să mănânce la McDonalds

Atunci când colegii lui de la ȚSKA Sofia se odihneau după un antrenament istovitor, Zicu mânca hamburgheri în oraș. El a părăsit cantonamentul imediat după lăsarea serii și dus a fost. După ce balotat două găletușe cu aripioare picante la un KFC bulgăresc, atacantul și-a dat seama că nu e sătul și a intrat și într-un McDonalds. Acolo, el a comandat trei meniuri Big Mac cu porții mari de cartofi prăjiți și a băut cola cu gheață până i s-a făcut rău.

Spre dimineață, când angajații restaurantului n-au vrut să-l mai servească, Zicu s-a enervat foarte tare. El a luat-o de guler pe casieră și-a anunțat-o că e considerat noul Mutu, așa că să aibă grijă.

A doua zi, atacantul lui ȚSKA n-a mai fost bun de nimic. Se simțea foarte greoi, acuza dureri în zona abdominală și n-a putut să se antreneze deloc. Antrenorul bulgarilor l-a amendat pentru escapada lui nocturnă și i-a spus că, dacă se mai întâmplă, zboară de la echipă. “La viitoarea abatere, pleci la echipa a doua. Ce sportiv ești tu dacă umbli noaptea să mănânci prin oraș? Păi o să te faci cât ușa de la vestiar. Mai bine aveai și tu un viciu care nu te îngrașă, ca de exemplu fumatul.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 august 2011 07:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult