Scandal la Rahova: Nepricepându-se la fotbal, gardienii l-au încarcerat, din greșeală, pe Gâlcă

Conducerea penitenciarului Rahova se află în fața unui scandal fără precedent după ce unul din încarcerații în ”Dosarul transferurilor” a făcut un scandal monstru ieri seară. Astfel, deținutul înregistrat cu numele de Gică Popescu susține că s-a săvârșit o greșeală și că, de fapt, el este Costel Gâlcă, al component al Naționalei din perioada de Aur.

”Ne-am deplasat la obiectiv, am observat un domn care aducea a fotbalist, avea un treling oficial. Corespundea descrierii așa că am cerut dispozitivului imobilizarea suspectului. Acesta a protestat, proliferând injurii la adresa forțelor de ordine. Suspectul s-a arătat turbulent și chiar a strigat ”Lasă-mă în pizda mă-tii, că eu nu-s Gică Popescu, sunt Gâlcă”. Am dispus imobilizarea numitului Gica Popescu și trimiterea acestuia în arest pentru investigații ulterioare”, a declarat șeful dispozitivului de jandarmi care a efectuat arestarea.

Scandalul îngreunează procedura de grațiere a lui Gică Popescu, întrucât autoritățile nu știu exact dacă cel aflat la Rahova este Costel Gâlcă, fotbalist de care nu-i pasă nimănui, sau Gică Popescu, un complice de mafioți iubit de toată lumea. ”Ca să fim siguri ar trebui să-i grațiem pe toți. În definitiv, oameni suntem, cu toții greșim”, a declarat premierul României, Victor Ponta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 martie 2014 16:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult