Scandal la Steaua! Becali i-a interzis lui Ilie Stan să folosească prepoziţia „pe”

Patronul roş-albaştrilor continuă cu intervenţiile în echipa condusă, acum doar teoretic, de Ilie Stan. Ultima decizie a lui Gigi Becali a stârnit revoltă în cadrul staff-ului tehnic al Stelei. Astfel, latifundiarul din Pipera i-a interzis antrenorului folosirea prepoziţiei „pe” în interviurile de după meci.

„Eu bag bani la Steaua, eu decid. Când o să vină Stan cu bani de-acasă să spună el ce cuvinte vrea. Nu permit oricărei haimanale să-şi bată joc de limba română. Nu l-aţi auzit cum spune «pe»? Zici că-i homosexual. Eu de homosexuali şi musulmani de-ăştia n-am nevoie la echipă”, a tunat Becali la DigiSport.

Tehnicianul Stelei a spus că va respecta decizia patronului şi că, în plus, îl va titulariza mai des pe Tătăruşanu. În aceeaşi emisiune şeful LPF Dumitru Dragomir a aprobat decizia patronului Stelei. „Eu îl ştiu pe Gigi de ani buni, puţini oameni sunt atât de patrioţi ca el. El a băgat mulţi bani în fotbal şi în politică, ar fi bine să avem mai mulţi patroni de club ca el şi ca Porumboiu”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 martie 2012 14:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult