Scandal la Steaua! Becali i-a interzis lui Ilie Stan să folosească prepoziţia „pe”

Patronul roş-albaştrilor continuă cu intervenţiile în echipa condusă, acum doar teoretic, de Ilie Stan. Ultima decizie a lui Gigi Becali a stârnit revoltă în cadrul staff-ului tehnic al Stelei. Astfel, latifundiarul din Pipera i-a interzis antrenorului folosirea prepoziţiei „pe” în interviurile de după meci.

„Eu bag bani la Steaua, eu decid. Când o să vină Stan cu bani de-acasă să spună el ce cuvinte vrea. Nu permit oricărei haimanale să-şi bată joc de limba română. Nu l-aţi auzit cum spune «pe»? Zici că-i homosexual. Eu de homosexuali şi musulmani de-ăştia n-am nevoie la echipă”, a tunat Becali la DigiSport.

Tehnicianul Stelei a spus că va respecta decizia patronului şi că, în plus, îl va titulariza mai des pe Tătăruşanu. În aceeaşi emisiune şeful LPF Dumitru Dragomir a aprobat decizia patronului Stelei. „Eu îl ştiu pe Gigi de ani buni, puţini oameni sunt atât de patrioţi ca el. El a băgat mulţi bani în fotbal şi în politică, ar fi bine să avem mai mulţi patroni de club ca el şi ca Porumboiu”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
6 martie 2012 14:03

Alte articole

Vezi mai mult