Scandalul cu mafia pariurilor, regizat de Reghecampf ca să abată atenţia de la jocul prost al Stelei

Răsturnare de situaţie în scandalul cu mafia pariurilor în care este implicat Laurenţiu Reghecampf. Surse apropiate antrenorului stelist au povestit că în spatele acestui scandal se află chiar Reghecampf, care a dezgropat subiectul trucării unui meci ca să distragă atenţia presei sportive de la jocul extrem de slab al echipei pe care o antrenează.

“Reghe e diabolic! El vrea să-şi protejeze jucătorii de critici şi s-a băgat singur în gura presei sportive. Are un plan foarte bine pus la punct: după ce se va răsufla scandalul cu mafia pariurilor, va recunoaşte că soţia lui, Anamaria Prodan, s-a prostituat pe Centură înainte să se căsătorească cu el, pentru a-i da presei un nou motiv să ignore jocul slab al Stelei”, a povestit un apropiat al lui Reghecampf.

Se pare că antrenorul Stelei are şi imagini compromiţătoare cu Meme Stoica, surprins în timp ce făcea sex cu un bărbat care nu este soţia lui, pe care nu va ezita să le folosească dacă Steaua va rata titlul din acest sezon.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 februarie 2013 13:02

Alte articole

Vezi mai mult