Scenariul se repetă? La naţională a fost ales un antrenor neamţ, doar ca să nu vină Ponta

Victor Ponta a fost înfrânt din nou, de data asta în cursa pentru postul de selecţioner al naţionalei de fotbal! Cu doar 2 voturi în plus, noul antrenor al tricolorilor va fi germanul Franz Morgulis, îndrăgitul antrenor al echipei de liga a IV-a FC Nemţii Sibiu.

Potrivit apropiaţilor din lumea fotbalului, sasul nu e foarte ager la minte şi n-a dat niciodată dovadă de viziune strategică. Nici măcar nu se scarpină ca lumea în fund, ca un adevărat antrenor străin, dar măcar nu e Ponta. “Foarte mulţi microbişti de pe Facebook au jubilat că şi-au luat echipa înapoi, dar entuziasmul lor va fi de scurtă durată”, a prevăzut Ovidiu Ioaniţoaia într-un editorial recent.

“Să nu vă aşteptaţi la minuni, atât vă zic. Probabil vom lua în continuare bătaie de la echipe ca Albania, Burundi şi Insulele Virgine, dar măcar scăpăm de Ponta. N-o fi neamţul un geniu, dar măcar n-o să-i pună pe Ghiţă şi Şova în apărare, Dragnea în poartă şi Iliescu în atac”, a comentat un alt critic al artei cu balonul rotund.

Înfrângerea lui Ponta vine la scurt timp după ce ANEFS a dezvăluit că acesta şi-ar fi plagiat doctoratul în fotbal, obţinut în 2003 sub îndrumarea lui Victor Piţurcă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
6 iulie 2016 13:55
Citește mai mult despre: antrenor fotbal iohannis Nationala Ponta selectioner

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult