Scene şoc la mall: din obişnuinţă, MM Stoica s-a suit în poala lui Moş Crăciun cu capul înainte

Crăciunul nu va mai fi la fel pentru copiii care au asistat ieri la momente bizare într-un mall din Capitală. În jurul prânzului, la locul de joacă a apărut însăşi Meme Stoica, celebra manageră a unui club de fotbal ce reprezintă cu jenă România în competiţiile europene. Dând cu ochii de Moş Crăciunul care împărţea cadouri, paţachina a dorit să fie şi ea primită în poală pentru o sesiune-două de daruri specifice. Aşa că şi-a croit drum cu pumnii şi degetele mijlocii printre copiii adunaţi în jurul îndrăgitului personaj. Ajunsă în faţă, Meme a luat loc în poala Moşului, mai întâi cu capul, spre consternarea celor mici.

“Duduia Meme zâmbea larg şi avea în ochi aşa, o sclipire, ca o poftă să fie luată în poală măcar de câteva ori de Moş Crăciun. Nici n-a mai ţinut cont că era îmbrăcat în alb-roşu, s-a dus ţintă la el şi i s-a suit cu capul în poală, exact în zona cu cadourile. Se vedea clar că, în ciuda promisiunilor mai multor galerii rivale, Meme nu mai fusese luată în poală de ceva vreme. Bine, asta n-a împiedicat-o să-şi etaleze calităţile de expertă. Pregătise şi un cântecel, ceva cu tăptăptăptărărăptăptăp, dar n-a mai continuat, pe Moş Crăciun l-a convins de la primele mişcări”, spune agentul de pază din mall, luat prin surprindere de aplombul managerei.

Aflat cu unul dintre nepoţi în acelaşi mall, reputatul arbitru Ion Crăciunescu a analizat cu profesionalism faza, beneficiind şi de reluările de pe camerele de supraveghere: “Contact cu siguranţă a existat, e vizibil şi din spaţiu. Într-adevăr, e o poziţie nefirească la urcarea în poală, dar cred că Meme e acoperită de regulament, intenţia ei fiind evident de-a juca mingile Moşului”, conchide Ion Crăciunescu.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 decembrie 2013 14:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult