Scuipatul, interzis pe stadionele din Liga I: Hagi se bucură că s-a retras la timp

LPF a interzis scuipatul în Liga I. Ştiu, sună şocant, mulţi se aşteaptă, probabil, ca următoarea decizie să fie interzicerea ciomăgelilor din tribune.

Motivul pentru care nu mai ai voie să scuipi pe stadionele din Liga I este de natură medicală (ca şi interzicerea ciomăgelilor, dealtfel). Măsura a fost luată din cauza înmulţirii cazurilor de gripă porcină în Premier League. Cu alte cuvinte, exista pericolul ca fotbaliştii pe care Unirea Alba Iulia îi transferă pe bandă rulantă de la Liverpool şi Arsenal să aducă virusul pe stadionele româneşti.

Mulţi microbişti spun totuşi că asta e o problemă falsă, ei sunt deja atinşi de microb, nimic nu li se mai poate întâmpla.

Doar cei mai fricoşi jucători s-au speriat de o eventuală pandemie. Probabil că ar fi scuipat în sân la auzul veştii că gripa e la porţile stadionului, dar şi-au dat seama că nu au voie.

LPF le-a sugerator celor care ţin totuşi neapărat să scuipe să folosească o mască. Practic, în momentul ăsta doar mascaţii mai au voie să tragă flegme pe stadioane.

 

Unul dintre oamenii de fotbal vizaţi este Dorinel Munteanu, pus de Liga Profesionistă de Fotbal pe lista celor care pur şi simplu nu se pot abţine de la scuipat. Probabil că de aici îi vine şi porecla de Neamţul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 octombrie 2009 12:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult