Se apucă până și Patriarhul Daniel de sport? Tocmai și-a comandat un set de gantere din aur

Dacă alți români doar își propun, unii chiar și de ani de zile, să se apuce de sport, Patriarhul Daniel face și ceva concret în acest sens. El tocmai și-a comandat un set de gantere din aur, de diverse greutăți, semn că pe viitor ne putem aștepta la un Patriarh nu doar și mai bogat decât în prezent, ci și mult mai zvelt.

De asemenea, Patriarhul și-a luat și un sac de box, care nu va fi însă umplut cu nisip, ci cu monede și diverse alte obiecte din aur. Toate aceste echipamente sportive au ajuns acum în subsolul Patriarhiei, unde au fost mutate mai multe stive de lingouri de aur ca să li se facă loc.

Se pare că Patriarhului i-a venit ideea să se apuce de sport după ce, într-o dimineață, nu s-a putut apleca din cauza burții după un lingou de aur scăpat pe jos. ”Vă dați seama, s-a panicat, mai ales că era în Dealul Patriarhiei, unde e plin de hoți care ar face orice pentru un lingou de aur. A avut noroc că a trecut pe-acolo un enoriaș, nu un preot, și i-a ridicat și dat lingoul înapoi”, a povestit un apropiat al Patriarhului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 februarie 2017 09:13
Citește mai mult despre: Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult