Se vede că nu o mai susține Ponta pe Facebook! Halep a pierdut rușinos în turul doi la Roland Garros

La întrebarea ”Cine este de vină pentru înfrângerea Simonei Halep de azi?”, răspunsul românilor e întodeauna același: Victor Ponta. E absolut clar pentru toată lumea că sportiva noastră are rezultate mai proaste decât anul trecut din cauză că actualul premier nu o mai încurajează pe Facebook, cum o făcea înainte de alegerile prezidențiale.

Dealtfel, pagina de Facebook a lui Ponta a fost asaltată de mesaje agresive: ”Rușine, Ponta, îți bați joc de sportiva noastră!”, ”Încurajeaz-o, pontacule, până nu va fi prea târziu!”, ”Anul trecut a jucat finala, acum a ieșit în turul doi. Ai îngropat economia, acum ai îngropat-o și pe Simona. Ajunge!” sau ”Demisia! Cum s-o lași pe Simona să intre pe teren fără cuvintele de încurajare de pe Facebook, porcule?” sunt doar câteva dintre ele.

Victor Ponta rămâne însă ferm pe poziții și spune că nu o mai încurajează pe Simona pe Facebook ca să-i pedepsească pe românii care nu l-au votat președinte al țării. ”Anul trecut i-am câștigat meciuri Simonei, iar voi ați preferat să mă înjurați și să-l votați pe Iohannis. Nu, n-o mai ajut să câștige meciuri. Asta meritați, să suferiți, și voi, și ea!”, le-a transmis Ponta românilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 mai 2015 17:36
Citește mai mult despre: Halep Ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult