Se vinde Rapidul! Noul patron ar putea fi George Copos, un afacerist din industria hotelieră

După o vară tumultuoasă, cunoscutul club bucureştean Rapid pare să-şi găsească, în sfârşit liniştea, după ce George Copos, un afacerist potent, cunoscut pentru succesele din industria hotelieră, dar şi pentru lanţul de patiserii pe care îl deţine în toată ţara, şi-a exprimat dorinţa de a prelua acţiunile clubului.

Actualii patroni, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, au evitat să infirme zvonurile. “Este adevărat că se poartă discuţii avansate, dar deocamdată nu e nimic concret. Pot spune doar că luni vom semna actele. Domnul Copos e rapidist de mic, încă dinainte să ţină cu Dinamo, aşa că vom lăsa clubul pe mâini bune. Suporterii nu trebuie să-şi facă griji”, a declarat celebrul mason Nicolae Cristescu.

Deşi este un lucru mai puţin cunoscut opiniei publice, George Copos a mai avut legături cu Rapidul, afaceristul fiind pentru o scurtă perioadă chiar patronul clubului, între 1993 şi 2013. “George Copos este cât de cât obişnuit cu Giuleştiul, din perioada cât a activat în interiorul clubului. E drept, nu s-a descurcat foarte bine, lăsând datorii de 30 de milioane de euro. Însă, pentru binele Rapidului, suntem dispuşi să le preluăm noi pe toate”, a mai adăugat Niclae Cristescu.

Întrebat dacă va cumpăra Rapidul, George Copos a dat un răspuns scurt şi cuprinzător. “Sunt un om extraordinar, cu o viziune fantastică. Rapid e farmecul vieţii”, a menţionat afaceristul.

Autor: Luchian Abel

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 august 2013 07:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult