Şeful Jandarmeriei: „Ţigara e reală, dar jandarmul care o ţine în gură e adăugat în Photoshop”

Luni, la o dezbatere la Parlament, şeful jandarmilor a susţinut că fotografia agenţiei Mediafax, cu un jandarm fumând în timp ce bătea un suporter al Craiovei pe 24 martie a fost trucată.  Cum între timp presa a demonstrat că ţigara nu este pusă în Photoshop, şeful jandarmilor a revenit asupra incidentului, propunând un cu totul alt scenariu.

„Îmi cer scuze, dar altceva vroiam să spun luni, la dezbaterea din Parlament. Nu ţigara este adăugată cu ajutorul Photoshopului, cum greşit am fost înţeles, ci jandarmul. Ţigara pur şi simplu plutea în aer, iar un răuvoitor a plasat cu ajutorul Photoshopului un jandarm în imagine, cât să pară că ţine în gură ţigara care plutea”, a explicat Aurel Moise, şeful jandarmilor.

Pentru a fi mai convingător, Aurel Moise a invocat în sprijinul teoriei sale legea gravitaţiei. „Dacă Newton ar mai fi trăit, v-ar fi explicat că, din cauza gravitaţiei, o ţigară plasată la 1 metru deasupra solului se va deplasa pe orizontală, nicidecum pe verticală. Practic, va pluti la nesfârşit”, a spus acesta. „Dacă vroiam să mint, spuneam că jandarmul i-a ţinut ţigara suporterului cât timp l-a bătut, ca să nu i-o umple de sânge, dar nu sunt genul ăla de om”, a încheiat Aurel Moise.

 

 

 

Citeşte şi:

Şoc în lumea medicală! Unui jandarm i-a apărut creier pe tomografie

Suporterii cer jandarmi străini la meciurile de mare risc din Liga I

Suporterii Craiovei au luat bătaie de la jandarmi ca să reînnoade tradiţia echipei favorite

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 aprilie 2012 10:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult