Sentinţă în Dosarul Transferurilor! Preşedintele Federaţiei de Fotbal cu Nasturi, condamnat!

Sentinţă absolut justificată în celebrul dosar al transferurilor! Dacă fraţii Becali, Copos, Meme Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gică Popescu au fost achitaţi, în schimb Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pentru corupţie pe preşedintele Federaţiei de Fotbal cu Nasturi, care s-a dovedit adevăratul vinovat de mizeria din fotbalul românesc.

Conform dosarului instrumentat de procurorii anti-corupţie, „Naşul” fotbalului cu nasturi a pus la cale o serie de transferuri de jucători de la un palton care se pare că era deţinut de soţia sa la lotul naţional de fotbal cu nasturi. În felul acesta, el nu doar că a obţinut foloase necuvenite, dar a şi scăzut calitatea selecţionatei noastre, care pur şi simplu nu a făcut faţă altor naţionale de fotbal cu nasturi alcătuite exclusiv pe baza calităţilor sportive ale membrilor lotului.

Procurorii mai spun şi că preşedintele Federaţiei era pe cale să pună la punct o adevărată reţea de transferuri de nasturi, pe care îi lua pentru sume derizorii de la hainele unor oameni mai săraci şi apoi îi vindea extrem de scump unor echipe faimoase de fotbal cu nasturi din vestul Europei.  Mai mult, ei spun că „Naşul” fotbalului cu nasturi ar fi şi aranjat o serie de meciuri, convingându-i pe jucători să piardă pentru ca el să poată câştiga sume fabuloase la pariuri.

Altele din fotbal:
Oţelul Galaţi, acuze dure la adresa CFR Cluj: „Ne-au dat forinţi în loc de euro”
Gigi Becali l-a dat afară şi pe Răzvan Lucescu de la Rapid
S-a lansat calendarul creştin-ortodox al antrenorilor stelişti

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 aprilie 2012 16:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult