Sepp Blatter explică demisia: FIFA e o organizație onorabilă, nu Senatul României

Președintele FIFA, Sepp Blatter, a anunțat că-și dă demisia la nici câteva zile după ce a fost reales, în miezul celui mai mare scandal de corupție în care a fost implicată organizația pe care o conduce. În alocuțiunea sa de final acesta a spus că vrea să mai salveze câtă onoare mai are. „Eu sunt, totuși, conducător de fotbal, nu un căcat de senator român. N-am decăzut atât de jos”, a spus acesta.

Cunoscutul mafiot a zis că, chiar dacă a dus o viață plină de mișelii, promovând foametea, sclavagismul și capitalismul sălbatic, n-ar vrea să fie asociat cu corupți de joasă speță. „Noi, de bine de rău, am mai dat înapoi din banii furați. Ăștia prin România nimic, nimic. Fură doar pentru ei, ca ultimele lichele”, a spus Blatter.

Acesta a refuzat și oferta venită din partea FRF a de fi dat cu mir pentru a putea fi salvat, precizând că deși e aproape senil încă nu crede că trăiește în Evul Mediu și că poate fi salvat prin magie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult