Serbări în stradă la Galați după ce mai mulți localnici au crezut că ieri Germania a bătut Braila

O confuzie de câteva litere a generat mișcări de stradă, sărbători și un vulcan de fericire în Galați ieri noapte după ce câteva site-uri locale au relatat că Germania a bătut Brăila cu 7-1 la Campionatul Mondial de Fotbal. Sute de mii de gălățeni au ieșit în stradă cu bâte, răngi și butoaie de vin pentru a se bucura de răul vecinilor de la sud.

În urma mișcărilor de stradă 78 de cârciumi au fost vandalizate, sute de mașini cu numere de Brăila au fost incendiate iar numărul victimelor și dispăruților se ridică la zeci de mii. Pe malul Dunării, pe faleză, a fost amplasat un panou imens cu scorul căruia i s-a dat foc și a ars vreme de 8 ore.

Forțele de ordine din Galați au intervenit brutal și au acompaniat manifestanții trăgând focuri de armă în aer și felicitându-i pe gălățeni. Mai mulți jandarmi au folosit tunuri de apă și berbeci pentru a sparge depozite de băutură aflate în zona centrului orașului. Spre dimineață prefectul județului a declarat stare de urgență și a început să împartă manifeste în care se arată că, de fapt, Brazilia este cea care a mâncat bătaie de la nemți. În ciuda avertismentelor, gălățenii au continuat să sărbătorească spunând că, la ei, la moldoveni, orice chef trebuie să țină minim trei zile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 iulie 2014 16:23
Citește mai mult despre: Brăila Brazilia galati Germania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult