Cunoscuta tenismenă Serena Williams a intrat din nou în vizorul celor care au bănuiala că ar fi mascul. Aceasta a fost filmată de paparazzi în timp ce parca lateral din prima, chestie imposibilă pentru o femeie normală. “A băgat-o dintr-o singură mişcare, cu spatele, nu cu faţa, cum fac femeile parcarea laterală. Şi, pentru că nu avea loc, l-a împins un pic pe cel din spate. O femeie ar fi plecat şi ar fi căutat ori alt loc de parcare, ori un bărbat care s-o ajute”, spun paparazzii.serena_meci_barbatie_parcare.jpg

Nivelul de testosteron al sportivei pare să fie mult mai ridicat decât la un bărbat obişnuit. Serena a tras şi o flegmă pe geam când a ieşit din maşina, apoi a dat cu piciorul într-o roată, să vadă dacă e umflată, comportament exclusiv masculin.

Martorii spun că Serena avea un bandou îndoit, dar l-a îndreptat cu ranga, după care a verificat singură presiune în roţi la benzinărie: “Aţi văzut vreodată o femeie care să-şi verifice singură presiunea în roţi? Exact!”, spun adepţii teoriei conspiraţiei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 16.08.2019 14:05 Sport

National Cinematografic