Serena Williams spune că o doare-n p*lă de acuzațiile de dopaj dezvăluite de mai mulți hackeri ruși. ”Nu-mi fac absolut nici o grijă, pentru că în afară de pastile pentru mărirea penisului nu iau absolut nimic”, s-a apărat Serena. ”Și, din câte știu, astfel de pastile nu sunt pe lista substanțelor interzise.”

serena_meci_barbatie.jpg Ea a admis că în ultima perioadă e posibil să fi luat mai multe pastile decât de obicei, iar asta din cauza surorii sale, Venus. ”Avem un concurs între noi, care o are mai mare și Venus mi-a luat-o înainte cu câțiva centimetri, așa că am fost nevoită să plusez. N-am vrut să ajung la operație, așa că am dublat rația de pastile pentru mărirea penisului”, a explicat fostul număr 1 WTA.

Serena spune că se gândește serios să îi dea în judecată pe cei care au spus că s-ar dopa și să ceară daune care să acopere cheltuielile ei lunare cu pastile pentru mărirea de penis. Până atunci, a ținut să le transmită un mesaj dur hackerilor care au spart serverele Agenției mondiale antidoping: ”Suck my big black dick!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 14.09.2016 14:06 Sport

National Cinematografic