Sezonul estival, anulat? Cătălin Tolontan verifică situaţia igienei în hotelurile de pe litoral

România ar putea rămâne în acest an fără sezon estival pe litoral. Reputatul ziarist sportiv Cătălin Tolontan lucrează la o nouă anchetă, care vizează modul în care se face curățenie în mai multe hoteluri din stațiunile noastre de la Marea Neagră. Foarte probabil, românii care vor pe litoralul nostru vor fi nevoiți să stea acasă anul ăsta.

”Șansele ca vreun hotel de pe litoral să fie deschis vara aceasta sunt undeva sub 10%”, spun oamenii din turism. ”Nici nu mai contează ce nereguli va descoperi Tolontan în hoteluri, simplul fapt că Tolontan se ocupă de subiect îi va alunga pe eventualii turiști. Românii vor auzi că a scris Tolontan despre hoteluri și atunci vor considera automat că acolo sunt probleme.”

Cătălin Tolontan spune că hotelierii au o atitudine suspectă, care te duce cu gândul la ce s-a întâmplat în spitale. ”La fel cum în spitale nimeni nu se întreba de ce bacteriile sunt atât de agresive, văd că nimeni nu se întreabă de ce românii se întorc nefericiți dintr-un hotel de pe litoralul nostru. Chiar și în hotelurile cu gândaci, nimeni nu-și pune problema dacă produsele folosite pentru igienă sunt eficiente. Atitudinea hotelierilor e suspectă”, spune Tolontan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 mai 2016 15:17
Citește mai mult despre: hotel litoral tolontan turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult